Jelena Gavrilović otkrila detalje svog venčanja

Izvor: Story, 01.Feb.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Gavrilović otkrila detalje svog venčanja

Popularna glumica u razgovoru za jedan magazin otkrila je detalje svog venčanja koje planira u bližoj budućnosti

Jelena Gavrilović, foto: Story arhiva

Do sada su je u pozorištu i na filmu mnogo puta sahranjivali, ali ne i venčavali. Slučajno ili ne, ali nedugo posle objavljene vesti da je verena, Jelena Gavrilović oprobala se u ulozi mlade.

Jelena Gavrilović: Pola žena - pola može!

U susret 14. Wedding Weekendu, koji će se održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << od 13-15. februara u hotelu Hyatt, popularna glumica se slikala se za naslovnu stranu magazina Venčanje i za tu priliku promenila čak tri raskošne venčanice. Nakon ovog iskustva, Jelena je sigurna da njena venčanica neće biti u beloj, već u tamnobež, šampanj boji, a svoje venčanje zamišlja u nekoj romantičnoj bašti iz bajke.

- Volim prirodu i otvoreni prostor, tako da ćemo čekati da sve ozeleni, pa će se to idealno mesto i samo pojaviti, a najverovatnije ćemo iznajmiti kuću s prelepim vrtom i ukrasiti ga po želji.

Glumački posao podrazumeva da se stalno krećemo među kulisama, tako da ću sigurno imati neku scenografiju na venčanju, neki mali i posebno osmišljen kutak na kome će se naći razne poslastice, lampioni okačeni po drveću, neki starinski kredenac ili sofa. Ipak, ne želim da planiram venčanje mesecima unapred, ali imam ideje i znam šta želim, i to je za sada dovoljno -
rekla je Jelena za magazin Venčanje koje očekuje sve posetioce Wedding Weekend-a.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.