Jelena Bačić Alimpić završila novu knjigu

Izvor: Story, 29.Jul.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Bačić Alimpić završila novu knjigu

Novi roman Noć kada su došli svatovi, koji će se naći u prodaji od 1. oktobra, pročitaćete u jednom dahu...

Jelene Bačić Alimpić

Noć kada su došli svatovi je uzbudljiva saga o sudbini dve porodice s početka 20. veka, staleškoj podeli, varoškim i vlastelinskim sudbinama i tajnama neobičnih likova čije se sudbine prepliću i sudaraju u dva različita sveta.

Jelena Bačić Alimpić rođena je u Novom Sadu. Školovala se u Karlovačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << gimnaziji u Sremskim Karlovcima i na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Katedri za jugoslovenske književnosti i srpskohrvatski jezik. Radila je kao novinar i autor dokumentarnih televizijskih emisija za JRT mrežu i TV Novi Sad u periodu od 1987. do 1993. godine. Devet godina je bila novinar i urednik u sistemu „Color Press Group“. Od 2002. godine do kraja 2013. radila je kao novinar, urednik i voditelj na televiziji Pink. Dobitnica je mnogih nagrada za televizijsko stvaralaštvo i novinarstvo u zemlji i regionu.

Na pitanje šta očekuje od novog romana, Jelena kaže:

- Uvek je teško odgovoriti na pitanje šta očekujem od nove knjige. Očekujem kao i do sada da ću opravdati poverenje čitalaca i iskreno se nadam da ću ih onim što će u skoroj budućnosti uslediti – obradovati.

Roman Noć kada su došli svatovi je izuzetno delo u kojem provejava zabranjena ljubav prikrivena velom tajne.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.