I&F McCann Grupa nagrađena za Regionalni projekat godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 17.Dec.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I&F McCann Grupa nagrađena za Regionalni projekat godine

BEOGRAD – Na dodeli Godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera (SAM), I&F McCann Grupa nagrađena je priznanjem za „Regionalni projekat godine”

Ovo priznanje dodeljuje se kompanijama koje su svojim projektima doprinele promociji celog regiona kao investicione destinacije i razvoju spoljnotrgovinskih veza Srbije i zemalja u okruženju. Investicijom u Hrvatskoj i preuzimanjem agencija McCann i Universal McCann Zagreb, I&F McCann Grupa postala je drugi najveći afilijacijski partner >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kompanija IPG i McCann Worldgroup u svetu, i vodeći regionalni komunikacioni sistem koji uspešno posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope.

Od osnivanja agencije pre 18 godina radimo na integrisanom pristupu na svim tržištima našeg regiona. Izgradili smo tim od 350 posvećenih i talentovanih ljudi i zahvaljujući njima ova nagrada je i moguća. Investicijom u Hrvatsku kreiramo organizaciju koja svojim poslovnim partnerima, vodećim internacionalnim, regionalnim i domaćim kompanijama, pruža sveobuhvatne usluge iz domena komunikacija, čime doprinosimo razvoju njihovog poslovanja i stvaranju povoljnije poslovne klime u regionu“, izjavio je Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe.

Nagradu je, u ime organizatora, osnivaču I&F McCann Grupe Srđanu Šaperu uručio predsednik Evropske menadžment asocijacije Konstantinos Lambrinopulos.

Agencije članice I&F McCann Grupe dobile su više od 400 nagrada na međunarodnim, regionalnim i domaćim festivalima, među kojima su i dve najznačajnije nagrade iz oblasti advertajzinga, Zlatni i Bronzani Lav na Festivalu Cannes Lions, dok je agencija McCann Beograd ove godine proglašena za najuspešniju agenciju u Srbiji.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.