Halid Muslimović: Mama ne da da te diram u Istanbulu

Izvor: Story, 03.Nov.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halid Muslimović: Mama ne da da te diram u Istanbulu

Svi koji su se nedavno zadesili u Istanbulu na trgu Taksim, imali su neobični prizor legendarni pevač Halid Muslimović pevao je svoj veliki hit Mama ne da da te diram

Poznato je da Halid snima svoje najveće hitove na turskom jeziku i ako je album u fazi snimanja očito da Halid je već ostavio pečat u Istanbulu i veliko interesovanje kako ovdašnjih medija tako i poznatih producenata i muzičara iz Turske.

- Vraćajući se iz studija gde uspešno snimam svoj novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << album, susreli su me momci iz Tuzle gde su mi poželeli sreću sa novim albumom i poželeli da upravo na trgu Taksim otpevam sa njima Mama ne da da te diram, naravno da je novo iskustvo posebno što su prolaznici zaustavljali se i prilazili da se slikamo, zaista mi je drago što ću i turskoj publici moći da predstavim dobre i kvalitetne pesme - ističe Halid Muslimović.

Ono što je zanimljivo da Halid od nove godine priprema mnoga iznenađenja i sihronizacije svojih pesama kako za tursko tako i za domaće tržište.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Halid Muslimović usred Turske pevao Mama ne da da te diram!

Izvor: Kurir, 03.Nov.2014

Pevač pevao na trgu u Istanbulu svoj veliki hit i to srednjoškolcima iz Tuzle..Svi koji su se nedavno zadesili u Istanbulu na trgu Taksim imali su neobični prizor – legendarni pevač Halid Muslimović pevao je svoj veliki hit "Mama ne da da te diram"...Poznato je da Halid snima svoje najveće hitove...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.