Festival manifestacija i destinacija Beogradski manifest najavljuje: Ponovo radi bioskop! (FOTO)

Izvor: Story, 25.Maj.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival manifestacija i destinacija Beogradski manifest najavljuje: Ponovo radi bioskop! (FOTO)

Veliki festival manifestacija i destinacija “Beogradski manifest” s ponosom najavljuje da će od 27. do 29. maja na Gornjem gradu Kalemegdana, pored brojnih i raznovrsnih sadržaja, posetioci moći da uživaju i u filmskoj zoni “Ponovo radi bioskop” gde će se okupiti organizatori i učesnici najboljih filmskih festivala u Srbiji.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za vikend Beogradski manifest na Kalemegdanu

Izvor: B92, 25.Maj.2016

Beograđane i goste glavnog grada ovog vikenda na Kalemegdanu očekuje najšareniji i najzabavniji festival u regionu "Beogradski manifest", koji počinje 27. maja u 10 časova, najavili su danas organizatori...Festival manifestacija i destinacija posvećen je celoj porodici i u više od 10 zona posetioci...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.