Pločice? Ne, evo na šta žene padaju!

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pločice"? Ne, evo na šta žene "padaju"!

Utvrđeno je koji tip muškarca žene smatraju najprivlačnijim, a istina će vas možda iznenaditi.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Kako utvrditi šta žene žele? Pa, ako vas interesuje koji tip građe ih najviše privlači, analizirate najčešće pretrage na sajtovima za odrasle, jasno.

Evo šta kaže Pornhub statistika, za kakvim muškarcima žene žude... odmah da vam kažemo, "pločice" nisu na vrhu liste.

Dakle, najčešće pretraživani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pojmovi su "maljav" i "daddy" (određeni tip muške figure bez naglađenih mišića i sa donekle izraženim stomačićem). Savršeno definisana tela nisu ni blizu najpretraživanijih pojmova, prenosi "Dejli star".

Statistika Pornhub-a kaže da žene pretražuju i određene tipove muškaraca, generalno koristeći odrednice kao "veliki penis" i "crno/abonos".

Ali, iako ove pretrage po porno sajtovima otkrivaju ponešto o žudnjama savremenih žena, žene su evoluciono "naštelovane" tako da žele muškarce koji su u dobroj formi.

"Ženama su privlačni muškarci koji su u formi, i oko desetak centimetara viši od njih. Upadljivo veliki stomak i ćelavost generalno se doživljavaju kao odbojne karakteristike", objašnjava evolutivni psiholog Najdžel Barber za "Dejli star". Iz te perpektive gledano, ljubaznost je takođe od ključne važnosti za dugu, stabilnu vezu.

Kakvi muškarci se vama dopadaju? Pišite nam u komentarima.

Šta žene ZAISTA žele u vezi

Sigurica: Ovo žene STVARNO žele

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.