Emina Jahović podelila neodoljivu fotografiju sina Javuza (FOTO)

Izvor: Story, 02.Sep.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović podelila neodoljivu fotografiju sina Javuza (FOTO)

Popularna pevačica podelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama neodoljivu fotografiju svog mlađeg sina koja je raznežila mnoge

Emina Jahović, foto: Instagram

Lepa pevačica doputovala je u rodni grad sa svojom porodicom, a svojim fanovima putem društvenih mreža pokazala je da i te kako uživa u druženju sa svojim najmilijima, ali, po svemu sudeći i domaćoj kuhinji, baš kao i njen mlađi sin Javuz.

Emina je, naime, putem svog Instagram profila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << objavila fotografiju na kojoj Javuz uživa u palačinkama koje mu je spremila baka.

- Bakin dečak - napisala je Emina uz objavljenu fotografiju koja je raznežila njene fanove i ubrzo prikupila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara.

A photo posted by Emina Jahovic Sandal (@yaemina) on Sep 2, 2015 at 12:14am PDT

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Emina Jahović objavila neodoljivu fotografiju sina Javuza (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015

Popularna pevačica podjelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama neodoljivu fotografiju svog mlađeg sina koja je raznježila mnoge..Lijepa pjevačica doputovala je u rodni grad sa svojom porodicom, a svojim fanovima putem društvenih mreža pokazala je da i te kako uživa u druženju sa svojim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.