Duhoviti dnevnik trudnice: Ne vidim stopala...

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duhoviti dnevnik trudnice: Ne vidim stopala...

Konstantan osećaj da vam je bešika puna, "ludovanje" hormona, telo koje neprestano raste… pogledajte neobičan "dnevnik" trudnice koji je istovremeno duhovit i zaista realan.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Trudnoća jeste najlepši ili barem jedan od najlepših perioda u životu žene, ali to nikako ne znači da je to lak period. Bolovi, konstantna glad i potreba za mokrenjem, samo su neke od muka sa kojima se buduće mame suočavaju.

To je najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pokazala Maja Vorderštras kroz seriju zabavnih fotografija tokom trudnoće. Ona je između 27. i 40. nedelje trudnoće napravila nekoliko fotografija kojima opisuje svoje stanje i to kako se oseća.

"Iskreno, bila sam umorna od svih fotografija na društvenim mrežama koje prikazuju trudnice koje izgledaju savršeno, bez mane i sve to bez ikakvog napora. Ja se nisam tako osećala. Zato sam prigrlila svoj haotični život i odlučila da to podelim sa svima, kako bi i druge buduće mame shvatile da je u redu ako ne držite sve konce u svojim rukama".

Tako je Maja, koja je nedavno rodila drugo dete, u 27. nedelji trudnoće postavila fotografiju na kojoj sa osmehom na licu gleda u svoj stomak, a na tabli iza nje piše: "Bol u leđima, divljanje bešike. Vredi toga".

Dat bump life #27weekspregnant

A post shared by M A Y A (@mayavorderstrasse) on May 3, 2017 at 1:45pm PDT

Dve nedelje kasnije, pozira jedući hamburger. "Ne mogu da prestanem da jedem. Ne mogu da uđem u svoje cipele. Ne mogu biti srećnija".

#29weekspregnant and starving

A post shared by M A Y A (@mayavorderstrasse) on May 18, 2017 at 2:49pm PDT

U 31. nedelji, Maja piše da ne može da vidi svoja stopala od stomaka, ima konstantnu potrebu da piški, a u 33. nedelji "davi" svog supruga uz reči: "Kada ti je žena u poodmakloj trudnoći, ne jedeš poslednji zalogaj ničega".

Dangerous territory, husband #33weekspregnant

A post shared by M A Y A (@mayavorderstrasse) on Jun 14, 2017 at 3:53pm PDT

Maja je duhovitim fotkama pokazala da joj se stalno jeo sladoled, da je imala želju da šetka bez pantalona i da joj se često spavalo.

Goodnight ............................................................................ *My sleep mask and scrunchies have pickles and ice cream on them, because obviously! @humbleconfetti

A post shared by M A Y A (@mayavorderstrasse) on Jul 19, 2017 at 4:00pm PDT

Čak je i "kaznila" svog supruga što joj je rekao da je "iracionalna zbog hormona" tako što mu je začepila usta trakom i zalepila lubenicu na stomak.

So I made him try being me for an hour. Didn't last 15 min. #39weekspregnant #heymileywhatsgood #ilovemyhusband

A post shared by M A Y A (@mayavorderstrasse) on Jul 26, 2017 at 4:00pm PDT

Uprkos duhovitim žalbama, Maja je uvek imala osmeh na licu, a to valjda dovoljno objašnjava da trudnoća zaista jeste i divna i naporna.

Don't act like you don't know . It has been rough, but we are getting there.There's blood, excruciating pain, and so many tears, but I'd do it all over again for her. If it hadn't worked out, she would have been bottle fed too like Zoey was after 6 months, because feeding your baby shouldn't be anyone's business but yours and baby's!!! DO WHAT WORKS FOR YOU! *My incredible, comfortable and easy maternity hoodie is by @boobdesign *My delicious lactation treats and tea are by @mrspatels and THEY EVEN HAVE CHOCOLATE!

A post shared by M A Y A (@mayavorderstrasse) on Aug 14, 2017 at 4:10pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.