Dirljivi oproštaj Nikol Kidman od oca

Izvor: Story, 19.Sep.2014, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljivi oproštaj Nikol Kidman od oca

Oskarovka se zajedno sa članovima porodice poslednji put oprostila od voljenog oca

Nikol Kidman, foto: Profimedia

Na poslednjem ispraćaju svoga oca Antonija Kidmana u Sidneju, glumica Nikol Kidman je održala emocijama nabijen govor, kojim nikoga nije ostavila ravnodušnim. Opisala ga je kao oca koji je uvek bio tu za nju, pa tako i nakon razvoda od Toma Kurza, kad joj je bilo najteže. Ne želeći samo da plače za ocem, podsetila se njegove poslednje posete njoj u >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Njujorku, ispričavši anegdotu o tome kako je on sam pojeo celu picu koju je trebalo da podele, te joj se kasnije opravdavao.

- Srećna sam što je bio u Njujorku ...i što je sam pojeo tu celu picu - dodala uz osmeh.

Slavna je glumica o ocu pričala kao o velikodušnom čoveku, koji je uvek bio spreman da pomogne drugima i da nije mario za materijalno. Nakon što je govor zaključila rečima da je srećna što je imala čast da bude njegova ćerka, ali i tužna što njena deca neće odrastati sa tako divnim dedom, zajedno sa suprugom Kitom Urbanom otpevala je pesmu Milost.

Na sahrani su bile i njihove ćerke, Sanderj Rouz i Fejt Margaret. Deca, koju je usvojila dok je bila u braku sa Tomom Kruzom, Isabela i Konor se nisu pojavili.

Sestra Oskarovke, Antonia, poslednji put se pozdravila sa ocem u društvu supruga Krega Marana i njihovo šestoro dece, a bio je tamo i Nikolin kolega, glumac Rasel Krou sa suprugom Danijelom Spenser.

Posebnu počast preminulom Antoniju dala je supruga Žanel. Opisala ga je kao svoju srodnu dušu i dobrog čoveka.

Podsetimo, Antoni Kidman je preminuo prošle nedelje verovatno od posledica srčanog udara, u Singaputu, gde je bio u poseti ćerke Antoniji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.