Devojka Majkla Felpsa otkrila da je rođena kao muškarac!

Izvor: Story, 20.Nov.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka Majkla Felpsa otkrila da je rođena kao muškarac!

Devojka poznatog sportiste šokirala je javnost otkrivši da je rođena kao muškarac, ali da se nikada tako nije osećala, te da je u vrlo ranoj mladosti počela da se oblači kao devojčica

Tejlor Čendler, Majkl Fleps, foto: Facebook, Profimedia

Četrdesetjednogodišnja Tejlor Lian Čendler i proslavljeni olimpijac stupili su u kontakt preko jedne aplikacije za upoznavanje, a počeli su da se zabavljaju u avgustu.

- Rođena sam kao Dejvid Roj Fič. Vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << rano sam shvatila da sam ja ustvari devojčica i počela sam tako da se oblačim. Kada sam bila tinejdžerka otišla sam na blokadu testosterona i promenila svoje lične podatke. Nikada se nisam osećala kao muškarac, nikada nisam živela kao muškarac - kaže Tejlor.

Ona je za sajt RadarOnline.com rekla da je rođena sa muškim genitalijama bez testisa, ali i sa matericom i jajnicima. Muške genitalije je kasnije uklonila.

Tejlor tvrdi da se zabavljala sa nekoliko poznatih ličnosti, a Felpsa je upoznala dok je bio na rehabilitaciji na koju je poslat nakon što je priveden zbog vožnje pod uticijame opijata.

- Sad kad sam otkrila istinu bojim se da ću ga izgubiti. On je prvi muškarac sa kojim sam spavala i osećala se lepo kao žena - priznala je Tejlor.

Izvor: Pulsonline

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.