Dečko manekenke Dejane Živković uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: Story, 20.Nov.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko manekenke Dejane Živković uhapšen zbog pokušaja ubistva

Manekenka Dejana Živković nedavno je započela novu ljubavnu romansu, a već su se stvorili problemi.

Dejana Živković, foto: Facebook

Naime, njen dečko Jovan Vukotić uhapšen je prošlog utorka na graničnom prelazu Sitnica kako bi bio upućen na izdržavanje jednogodišnje kazne zbog pokušaja ubistva pomaganjem, prenose crnogorski mediji.

Dejana je u njega jako zaljubljena, pa je čak planirala i da se uda, međutim, ispostavilo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << manekenka i ne zna baš da izabere.

Dejana je imala problem i sa manijacima koji joj šalju poruke.

Kako kaže izvor blizak manekenki, onaj je čim je saznala ovu tužnu vest brže bolje potrčala u zatvor kako bi ga posetila.

- Dejanu je jako potresla ta vest, i čim je čula, odmah se spakovala i otišla u Crnu Goru kod Jovana. Rešila je da bude uz njega sto posto. Iako je znala sve vreme da mu se to sprema, svom ocu ništa nije pominjala, a da bi zaštitila Jovana, maskirala je njegovo lice kad god bi njihovu sliku postavila na društvene mreže - priča izvor.

Evo šta je Dejana poručila devojkama koje se motaju oko njenog dečka.

Dejana je, kaže izvor, van sebe od muke što će dragog narednih godinu dana moći da viđa isključivo iza rešetaka. A šta će biti kada tata sazna i da li će lepa manekenka ipak odustati od svoje ljubavi, videćemo.

Koga je to jednom prilikom zavela Dejana, pogledajte OVDE.

Nedavno je na Facebook profilu objavila fotografiju sa ocem, i potvrdila koliko joj je važno njegovo mišljenje.

- Moj divni mili otac, moj idol, moja radost, moja ljubav, hvala mu na neizmernoj ljubavi i podršci sve ove godine! Sve što imam, tebi dugujem - napisala je Dejana uz fotografiju.

Izvor: Puls

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.