Daria Stanojević: U tridesetoj ću naći svoju srodnu dušu! (FOTO)

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daria Stanojević: U tridesetoj ću naći svoju srodnu dušu! (FOTO)

Pevačica Daria Stanojević organizovala je žurku povodom proslave jubilarnog tridesetog rođendana.

Daria Stanojević, foto: Privatna arhiva

Daria je u elegantnoj srebrnoj haljini dočekivala goste u jednoj poznatoj prestoničkoj kafani, a žurka je počela sat vremena pre ponoći. Tačno u 12 časova, slavljenica je zamislila želju i ugasila svećice, a zatim su krenule i slavljeničke pesme. U jednom momentu i Daria se latila  mikrofona, a pored nekoliko svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pesama, izvela je i više narodnjačkih hitova.

Goste su zabavljali Ivana Bojanović i Meda, učesnici Prvog Glasa Srbije, a žurki su prisustvovale i Darijine kolege sa estrade - njena kuma i voditeljka Irena Atanasković i voditelj Ognjen Nestorović, pa je u toku večeri više njih pesmom čestitalo slavljenici.

Da je noć protekla po planu pokazuje činjenica da ju je na pragu stana posle ovog divnog provoda sačekao rođendanski poklon, buket cveća zajedno sa slatkišima i porukom ljubavnog stiha ali dotični gospodin ostao je anoniman.

Atraktivnoj pevačici Dariji ostaće ovaj dan dugo u sećanju, a želju koju je pomislila iskreno se nada da će joj se brzo ispuniti.

Inače, od prijatelja je dobila pregršt poklona ali najviše čestitke i želje da što pre nađe svoju srodnu dušu, na šta je ona odgovarala: Planiram da se zaljubim! 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Daria proslavila jubilani rođendan! Planiram da se zaljubim! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Nov.2015, 12:14

Pevačica Daria Stanojević organizovala je žurku povodom proslave jubilarnog tridesetog rođendana. Daria je u elegantnoj srebrnoj haljini dočekivala goste u "Staroj Pesmi", a žurka je počela sat vremena pre ponoći... Tačno u 12 časova, slavljenica je zamislila želju i ugasila svećice, a...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.