Izvor: Story, 26.Jan.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela i Stefan Buzurović voditelji igre na sreću BINGO

Bračni par Danijela i Stefan Buzurović vodiće igre na sreću TV Bingo od 26. januara na Prvoj televiziji, ponedeljkom u 19.20h.

Poznati glumac i voditelj Stefan Buzurović i njegova lepša polovina, šarmantna voditeljka Danijela Buzurović vodiće od ponedeljka, 26. januara na Prvoj čuvenu igru na sreću TV Bingo. Ovo će biti prvi zajednički projekat bračnog para koji nas svakodnevno sa osmehom dočekuju u emisijama Tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << 9 i Ekskluziv. Oni su sa sa velikom radošću prihvatili ovaj projekat i nestrpljivi su da prvi put zajedno stanu pred kamere.

- Već neko vreme priželjkujemo zajednički projekat i konačno nam se želja ostvarila. Bingo je igra koju igraju mnogi i željno iščekuju rezultate svakog izvlačenja. Čast nam je što smo baš mi ti koji će saopštiti srećnu vest mnogim porodicama. U svakom slučaju,  Bingo ćemo odenuti u novo ruho uz pomoć naših kolega i uz novi koncept imaćemo program u kojem će čitava porodica uživati. Žao nam je samo što nećemo moći da vidimo Nestorovu reakciju kada prvi put vidi mamu i tatu na televiziji zajedno - rekli su Danijela i Stefan. ​

Saradnja između Državne lutrije Srbije i Prve srpske televizije proširena je prelaskom igre na sreću TV BINGO, tako da od sada Državna lutrija Srbije sva javna izvlačenja igara na sreću organizuje na ovoj televiziji.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.