Da li želite gaćice i brushalter koji svetle na dodir?

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li želite gaćice i brushalter koji svetle na dodir?

Mlada brazilska dizajnerka Aline Darke Pikulo dos Santos, kreirala je donji veš koji svetli kada ga dodirnete… vi ili neko drugi.

Dizajnerka kaže da će njena kolekcija "Toque" (Dodir) uneti malo zabave u krevet i pomoći parovima "da se povežu u intimnim trenucima".

Na ideju da u brushaleter i gaćice ubaci mikrosenzore koji će se uključivati na dodir, došla je da bi, kako kaže, "začinila ljubavni život parova i naterala ih da duže uživaju u predigri". >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<

Kreatorka je, objašnjavajući svoju ideju, dodala i da je to toga došla na osnovu ličnih iskustava.

- Seks je jedna od najintimnijih stvari, a mnogi ljudi su sebični i razmišljaju samo o orgazmu, ne interesuje ih partner. Seks ne bi trebalo da bude samo to, već intimnost, bliskost, interakcija, povezanost - kaže Aline koja je za ovaj dizajn dobila i brojne nagrade.

Razmišljajući o tome, mlada kreatorka došla je na ideju da dizajnira gaćice i brushaltere koji svelte kada ih neko dodirne, a veš je uglavnom napravljen od satena, čipke i likre, prenosi mondo.rs.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.