Da li ste vi idealan par?

Izvor: Mondo, 11.Maj.2013, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste vi idealan par?

Žene su spremne da se skrase kad nađu partnera koji im pruža emotivnu sigurnost, a muškarci kada imaju utisak da se partnerka brine o njima, pokazalo je istraživanje.

Istraživanje koje je sproveo jedan sajt za upoznavanje, pokazalo je da i muškarci i žene prvo "padaju" na fizički izgled, a tek potom na red dolaze neke druge osobine.

Ženama je bitno da sa svojim partnerom imaju o čemu da razgovaraju, ali i da ne moraju da se pretvaraju u vezi sa svojim osećanjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Volim kda mogu pred njim i da plačem i da se smejem, a da ne razmišljam šta će on o tome da msili", rekla je jedna od učesnica istraživanja.

Većini ispitanica je bitno da se osećaju emotivno sogurno, ali i da članovi njihovih porodica i prijatelji o njenom partneru imaju lepo mišljenje.

"Btno mi je da su mi obične stvari sa njim interesantne", bio je jedan od odgovora.

Ženama je, takođe, bitno i to da sa svojim partnerima dele ista interesovanja, da imaju slične ili iste stavove o važnim životnim pitanjima, iste prioritete.

Muškarcima je, s druge strane, bitno da žena s kojom su u vezi zna kako da ga opusti i nasmeje, da mu je seksualno privlačna i da mu pruža emotivnu sigurnost.

I muškarcima je bitno da sa partnerkom imaju o čemu da razgovaraju, da se slažu oko bitnih životnih pitanja, ali i kada imaju utisak da će se ona brinuti o njemu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Da li ste vi idealan par?

Izvor: OkRadio.rs, 12.Maj.2013, 13:26

Žene su spremne da se skrase kad nađu partnera koji im pruža emotivnu sigurnost, a muškarci kada imaju utisak da se partnerka brine o njima, pokazalo je istraživanje. Istraživanje koje je sproveo jedan sajt za upoznavanje, pokazalo je da i muškarci i žene prvo "padaju" na fizički izgled, a...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.