Ceger koji je prevario modnu elitu (FOTO)

Izvor: Mondo, 21.Apr.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceger koji je prevario modnu elitu (FOTO)

Luksuzna francuska modna kuća "Balensijaga" prodaje ceger za 2.000 evra, a gotovo identičan se može naći u Ikei za 99 centi!

Foto: balenciaga.com

"Balensijaga" na svom sajtu nudi "ceger od plave lakovane kože", za neverovatnih 2.000 evra. Napravljen je u Italiji, na njega je, naravno, stavljen i logo.

Tviteraši su, međutim, brzo objavili fotke koje pokazuju da je "modna elita" prevarena jer se gotovo identičan može naći u Ikei za oko 99 centi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Who wore it better? Balenciaga or IKEA? pic.twitter.com/LCB9Qri2xN

— Mikael Pawlo (@mpawlo) April 18, 2017

Čak je i Ikea priznala da cegeri izgledaju neverovatno slično.

"Veoma smo polaskani što ‘Balensijaga’ ceger liče na naše biorazgradive plave cegere od 99 centi. Ništa ne može da pobedi praktičnost velikog plavog cegera".

HAHAHAHAHA Balenciaga Is Selling the Ikea Tote for $2,145: https://t.co/BemTr6ttw4 via @TeenVoguepic.twitter.com/FvO3ag9EKa

— Thuy Ong (@ThuyOng) April 19, 2017

Ipak, s obzirom na to da postoje ljudi koji ne pitaju koliko košta, samo da je luksuzni brend u pitanju, sigurni smo da će i ceger od 2.000 evra naći svoje kupce!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.