Brena i Boba Živojinović: Vesela proslava rođendana sina Stefana!

Izvor: Story, 23.Maj.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena i Boba Živojinović: Vesela proslava rođendana sina Stefana!

U domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića u četvrtak je u velikom stilu proslavljen 23. rođendan njihovog sina Stefana, a pevači koji su bili zaduženi za dobru atmosferu vratili su se kući s mnogo bakšiša

Brena i Boba Živojinović sa sinom Stefanom, foto: Damir Dervišagić za Kurir

Kako saznajemo od izvora koji je bio unutra, pare su letele na sve strane, hrane je bilo u izobilju, a šampanjac se točio u litrima do jutra.

- Živojinovići su potrošili >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << više od 10.000 evra. Najveće novčanice davala je Brena, a otvorio se i Boba, koji je častio sve redom. Stefan je specijalno zbog rođendana došao iz Majamija, gde studira na Univerzitetu Beri. Slavlju su prisustvovali njegovi prijatelji, porodica, ali i devojka, Bugarka Ani, koja se nije odvajala od slavljenika. Brena je sve vreme grlila buduću snajku, koja ne zna srpski - otkriva naš sagovornik.

Lepa Brena: Prvih 17 godina sa Bobom bilo je grozno i vrlo žestoko

Inače, vlasnica Granda bila je najveselija na žurki.

- Za mene nema veće sreće nego kad mi je porodica na okupu i kad smo svi nasmejani i veseli. Rođendani su uvek prilika da shvatimo kako vreme leti, što je neminovnost, i da se proveselimo u krugu najmilijih ljudi - rekla je folkerka.

Pevalo se i slavilo do šest ujutro, a mikrofona su se osim mame Brene latili i Dragi Domić, Ivana Pavković, Katarina Živković, Sanja Ðorđević, Dragan Kojić Keba, Ljubomir Perućica, Aleksandar Petrović Acko i drugi.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.