Brat Kim Kardašijan rešio da progovori: Sve o porodičnim tajnama slavnih sestara!

Izvor: Story, 29.Mar.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Kim Kardašijan rešio da progovori: Sve o porodičnim tajnama slavnih sestara!

Robert Kardašijan već nekoliko godina živi potpuno povučen iz javnosti, a nije nikakva tajna da ga je slava oterala u depresiju.

Robert i Kim Kardašijan, foto: Instagram

Jedini brat slavnih sestara retko se može videti u javnosti. Naime mladi Rob je nekoliko godina unazad zapao u depresiju, ugojio se, i počeo da izbegava ostatak svoje porodice.

Ukoliko ste pratili rijaliti U korak sa Kardašijanima, znate da je često umeo da kritikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << lajfstajl svojih sesstara, a najbliži je ipak bio sa Kloe.

Evo šta je brat obajvio o Kim Kardašijan!

Neretko se sukobio sa najslavnijom članicom popularne TV porodice, Kim Kardašijan, a nedavno ju je javno i isprozivao.

Sada Robert planira da objavi knjigu u kojoj će otkriti najmračnije tajne koje njegova porodica godinama uspešno skriva od očiju javnosti, prenose američki mediji.

Da li će do toga doći zavisi od mera koje je majka Kris Džener preduzela kako bi to sprečila.

Kućna pomoćnica otkrila: Ovo su prljave navike Kim Kardašijan

- Kris ne želi da uradi tako nešto Robu, ali je svesna da bi takva knjiga bila šamar celoj porodici - rekao je izvor blizak Kardašijanima.

Ukoliko do objavljivanja ipak dođe, slutimo da će biti u pitanju ozbiljan bestseler.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.