Besplatni treninzi širom Beograda!

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni treninzi širom Beograda!

Za sve oni koji žive u prestonici, ili makar u blizini Beograda, više nema izgovora kada je vežbanje u pitanju - sada možete i "bez kinte" da trenirate.

U okviru kampanje BE MORE HUMAN, Reebok ponovo izaziva vežbače da učestvuju u seriji zahtevnih X-CHALLENGE treninga iz različitih fitnes oblasti, poput takozvanog kros fita, joge, plesa, MMA.

Prvi "BootCamp" izazov će biti posvećen vežbama snage, kondicije i izdržljivosti, a održaće se u subotu, 4. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u 11h na Letnjoj pozornici Topčidera.

Učešće je besplatno, a svi koji žele da se priključe mogu da se prijave putem online formulara http://www.reebok.rs/clanci/x-challenge-treninzi/ .

Vežbe na prvom X-CHALLENGE treningu vodiće Jasmina Aleksandrov, Reebok trener i osnivač Urban Fitness koncepta, Đorđe Dragin, jedan od naših najboljih "krosfitera", kao i fitnes instruktor Aleksandar Atanacković.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.