Baka Irine Šajk proslavila 90. rođendan! (FOTO)

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka Irine Šajk proslavila 90. rođendan! (FOTO)

Irina Šajk, svetski top model i devojka Kristijana Ronalda, često ističe kako joj je baka Galina Šajkislamova uzor u životu. Danas je njena baka napunila 90 godina, a ona se time pohvalila na Instagram profilu.

Irina Šajk, foto: Instagram

Lepa manekenka poželela je srećan rođendan njenoj ljubavi, kako je nazvala baku, a fotografiju na kojoj su zagrljene ponosno je pokazala svima.

Zašto se Irina Šajk namrštila kada je voditeljka napravila šalu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Ronaldov račun, pogledajte OVDE.

Irinina baka je s početkom Drugog svetskog rata dobila puno odlikovanja za svoj doprinos u borbi protiv nacista, iako je imala svega 20 godina. Nakon rata, Galina je provela tri godine sa suprugom u tajnoj sovjetskoj bazi u komunističkoj Istočnoj Nemačkoj, o čemu odbija da priča.

Kako Irina izgleda bez šminke, pogledajte OVDE.

Nakon toga je radila u industriji poljoprivrede i gasa. Razvela se ubrzo nakon rođenja Irininog tate Valerija, koji je poginuo pre devet godina u rudniku u Jemanželinsku na Uralu, gde je Irina rođena 1986. godine.

Izvor: Srbijadanas.com

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.