Antonija Blaće podelila fotografiju sa medenog meseca: Još uvek ne verujem!

Izvor: Story, 30.Jun.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonija Blaće podelila fotografiju sa medenog meseca: Još uvek ne verujem!

Voditeljka je uspela da na par dana pobegne sa svojim novopečenim suprugom, Hrvojem na mini predah, odakle se pohvalila svojim venčanim prstenom

Antonija Blaće, Hrvoje Brlečić

Vaterpolista Hrvoje Brlečić i voditeljka, Antonija Blaće venčali su se u crkvi  Sv. Marka nakon četiri godine od veridbe. Iako oboje imaju pretrpane rasporede, par je uspeo da pobegne na mini medeni mesec, kako ga je Antonija nazvala.

Voditeljka je na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Instagram profilu objavila fotografiju venčanog prstena i pokraj nje napisala: Još ne verujem.

Voditeljka je nedavno priznala da su svadbu organizovali brzinski, te da joj nije jasno kako neki ljudi to rade po godinu dana.

Prve fotografije sa venčanja pogledajte OVDE.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.