Aleksandra Milutinović u Mojih 50

Izvor: Story, 26.Jan.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Milutinović u Mojih 50

Od ponedeljka, 26. januara gost emisije \"Mojih 50\" na Naxi radiju biće tekstopisac i kompozitor Aleksandra Milutinović.

Foto: Promo

Umetnica koja je u dosadašnjoj karijeri ostvarila saradnju sa najeminentnijim muzičarima, otkriva kojih to 50 numera joj posebno znače i zbog čega.

U emisiji "Mojih 50" Aleksandra govori od koga je i kakav važan savet dobila, otkriva uz koju pesmu je prvi put zaplakala, ali i na čijim albumima trenutno radi. Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << će u razgovoru sa voditeljem Dejanom Avramovićem otkriti i koji kantautor je, po njenom mišljenju, "hodajuća enciklopedija". Emisija "Mojih 50" na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju(96.9 MHz), reprizu emisije možete slušati nedeljom od 15 do 20 časova. www.naxi.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.