Aleksa Perović predstavlja svoju prvu pesmu

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksa Perović predstavlja svoju prvu pesmu

Mladi pop pevač Aleksa Perović u utorak 30. septembra u emisiji Ami G Show imaće televizijsku premijeru svoje prve pesme.

Aleksa Perović, foto: Petar Đorđević

Bivši finalista X Factora promovisaće spot za pesmu Neću da se zaljubim koju su za njega napisali Dušan Šejn Mandić, Marko Drežnjak i Milan Popović.

Aleksa je jedini takmičar prvog X Factora koji je ostao muzički aktivan kada su se kamere ugasile.

Gledajte i ovaj Ami G Show, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jer će u njemu, kao i obično, biti pregršt interesantnih gostiju i priloga!

Saznajte kako se Dragana Mirković priprema za koncert u Areni, kao i detalje o saobraćajnoj nesreći koje do sada nije otkrivala!

Pogledajte ekskluzivni trejler filma Pingvini sa Madagaskara u kome glas jednom od pingvina pozajmljuje legenda naše košarke - Miroslav Muta Nikolić!

Sa nama će biti i organizatori nedavno održane Parade ponosa i ispričaće nam kakav je osećaj slobodno šetati okružen policijom.

U rubrici Minut slave premijerno u Ami G-ju buduća velika muzička zvezda - Pepo.

Zavirite ispod tepiha, u frižider i kupatilo Stefana Cvijovića Cvije u rubrici Gajbe.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Večeras premijerno Aleksa Perović – ‘Neću da se zaljubim’ u emisiji AmiG Show

Izvor: TekstPesme.rs, 30.Sep.2014

Jedan od najmlađih učesnika takmičenja X Faktor Adria Aleksa Perović konačno je dočekao da publici predstavi svoju prvu pesmu. Mladi pevač je premijeru svoje pesme ‘Neću da se zaljubim‘ najavio večeras u emisiji AmiG Show kod Ognjena Amidžića. Fanovi nestrpljivo čekaju da čuju šta im...

Nastavak na TekstPesme.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.