ARAGORNA NEMA U HOBITU

Izvor: Kurir, 25.Nov.2011, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARAGORNA NEMA U "HOBITU"

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Vigo Mortensen izjavio je da se lik Aragorna neće pojaviti u predstojećoj ekranizaciji romana Dž.R. R.Tolkina ''Hobit''.

Mortensen, koji je igrao Aragorna u trilogiji ''Gospodar prstenova'' Pitera Džeksona, rekao je da za sada njegovog lika nema u projektu.

"Da su me producenti pitali da igram Aragorna, prihvatio bih. 'Ali me nikada nisu pitali, a oni snimaju film. Nisam u projektu, osim ako ne nastane neki novi plan u poslednjem trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali mislim da bih čuo za njega do sada", rekao je Mortensen.

Njegove kolege iz trilogije ''Gospodar prstenova'', kao što su Orlando Blum, Ilajdža Vud, Ijan Mekelen i Kejt Blanšet, ponoviće svoje uloge u ''Hobitu''.

''Hobit'' će biti snimljen kao film iz dva dela. Prvi će se zvati ''The Hobbit: An Unexpected Journey'' (Hobit: Neočekivano putovanje) i počeće da se prikazuje od 14. decembra 2012. godine, dok će drugi deo ''The Hobbit: There and Back Again'' (Hobit: Tamo i nazad) biti prikazan u bioskopima od 13. decembra 2013.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aragorn se neće pojaviti u Hobitu

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2011

LOS ANÐELES - Holivudski glumac Vigo Mortensen izjavio je da se lik Aragorna neće pojaviti u predstojećoj ekranizaciji Tolkinovog romana "Hobit".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.