A iz drugog ugla... (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Maj.2016, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A iz drugog ugla... (FOTO)

Fitnes blogerka oduševila fanove fotografijama na kojima prikazuje svoje "loše uglove".

Fitnes blogerka Ana Viktorija, kreatorka "Vodiča do zdravog tela", postavila je na Instagram fotke kako bi pokazala obožavateljima kako izgleda dan pred svoje venčanje. Očekivano, izgleda sjajno, ali ono što je sve iznenadilo je - fotografija koja je nastala dva minuta nakon te.

"Fotografija levo nastala je dan pre mog venčanja, a fotografija desno... dva minuta nakon prve >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fotke!", napisala je Ana.

Foto: Instagram/annavictoria

Ako se pitate u čemu je fora i zašto je to objavila...

"Neko mi je skoro rekao da svi imamo dobre i loše uglove, pa zašto se onda uvek više fokusiramo na svoje loše uglove? Ako se koncentrišete na to kako loše izgledate iz loše ugla, onda se barem fokusirajte i na to kako dobro izgledate iz dobrog ugla!"

Da podsetimo, ova fitnes blogerka je i ranije objavila fotografiju na kojoj se vide "rolnice" na stomaku, kako bi svima pokazala da je to normalno kada ste u sedećem položaju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.