Poraz odbojkaša Srbije od Bugarske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz odbojkaša Srbije od Bugarske

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je večeras od Bugarske sa 3:2, po setovima 23:25, 25:22, 17:25, 29:27 i 15:8, u prvoj od dve prijateljske utakmice u okviru priprema za Svetsku ligu.

Utakmicu u dvorani USC “Voždovac” na Banjici posmatralo je 500 gledalaca, a sudili su Mirko Janković i Zoran Radovanović.

Drugi prijateljski meč na programu je u subotu od 10 časova .

Seniori Srbije igraće u Svetskoj ligi u A grupi Prve divizije sa Brazilom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Italijom i Australijom.

Izabranici Nikole Grbića gostovaće u okviru prvog vikenda Brazilu, a mečevi u Belo Horizonteu odigraće se u petak, 29. maja i u nedelju 31. maja.

Bugarska će u Svetskoj ligi igrati u C grupi Druge divizije sa Kubom, Kanadom i Argentinom.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugari bolji, za nijansu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Bugarske sa 3:2 (23:25, 25:22, 17:25, 29:27 i 15:8), u prvoj od dve prijateljske utakmice u okviru priprema za Svetsku ligu...Utakmicu u dvorani "USC Voždovac" na Banjici posmatralo je 500 gledalaca, a sudili su Mirko Janković i Zoran Radovanović...Drugi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.