Jelena Helc: muškarcima je teže da se naviknu na ulogu roditelja

Izvor: Svet, 31.Mar.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Helc: muškarcima je teže da se naviknu na ulogu roditelja

Najveću radost u život glumice i voditeljke Jelene Helc-Vesković i njenog supruga Milana uneo je sin Mateja, koji je na svet došao pre šest i po meseci. Posle bajkovitog venčanja u maju 2013. godine skladni par imao je samo jednu želju koja im se ubrzo i ostvarila – da dobiju dete. Kako Jelena već ima devetogodišnjeg sina Vuka, izazovi koje roditeljstvo nosi nisu joj teško pali. Šarmantna tridesetosmogodišnjakinja još ne razmišlja o povratku u pozorište >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i na male ekrane, jer joj je porodična sreća na prvom mestu i veruje da su joj se sve važne stvari u životu dešavale u pravo vreme.
Koliko je vašem suprugu značilo iskustvo sa Vukom, s obzirom na to da je dugo živeo sa njim pre nego što ste dobili zajedničko potomstvo?
“Značilo mu je i mislim da će mu još više značiti kada Mateja dođe u godine u kojima je Vuk bio kada smo mi počeli da živimo zajedno. On se uveliko privikao na ulogu oca, na to da ne može sve što bismo mi hteli, od izlazaka i šetnji, do putovanja i svega drugog što nosi bračni život bez dece. Sada zna kada ne može da ode negde, da zaglavi i popije, to se kod nas već godinama zna. Mi, inače, puno pričamo, pa mislim da je to tajna našeg odnosa, sve smo prošli kroz priču, pa mu ništa nije apsolutna novost.”

Mislite li da je muškarcima teže da se naviknu na ulogu roditelja i odgovornost nego ženama?
“Sigurno, jer je kod žene to stvar instinkta, dok je kod njih to nešto čemu se uče. Ispašće da hvalim svog muža, ali je nekako atipičan, nije klasičan balkanski tip muškarca. Mene je on oduševio zrelošću od prvog dana. Nije se plašio da uhvati dete, da ga okupa, da dete spava sa nama u krevetu, čega se očevi najčešće plaše. On je to prihvatio jako zrelo i brzo savladao, tako da me je prijatno iznenadio.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Helc: muškarcima je teže da se naviknu na ulogu roditelja

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2015

Najveću radost u život glumice i voditeljke Jelene Helc-Vesković i njenog supruga Milana uneo je sin Mateja, koji je na svet došao pre šest i po meseci. Posle bajkovitog venčanja u maju 2013. godine skladni par imao je samo jednu želju koja im se ubrzo i ostvarila – da dobiju dete. Kako Jelena...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.