Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrbas prešao kotu vanredne odbrane od poplava

BANJALUKA - Usljed obilnih padavina u sjeverozapadnom dijelu Republike Srpske došlo je do porasta vodotoka rijeka.

Na hidrološkoj stanici u Delibašinom selu kod Banjaluke Vrbas je prešao kotu vanredne odbrane za 16 centimetara.

Ostale rijeke u RS su ispod kote redovne odbrane od poplava, pokazuju jutrošnji podaci Hidrometorološkog zavoda RS.

Meteorolozi za danas najavljuju promjenjivo vrijeme, s još kiše mjestimično na istoku i sjeveroistoku, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stabilizaciju vremena i svaki dan toplije vrijeme.

Ipak, sutra, 27.maja, očekuje se svježe vrijeme za ovo doba godine i promjenjivo oblačno, još ponegdje kiša na istoku i u centralnim krajevima.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vrbas prešao kotu vanredne odbrane od poplava

Izvor: Cafe.ba, 26.Maj.2015

BANJALUKA - Usljed obilnih padavina u sjeverozapadnom dijelu Republike Srpske došlo je do porasta vodotoka rijeka...Na hidrološkoj stanici u Delibašinom selu kod Banjaluke Vrbas je prešao kotu vanredne odbrane za 16 centimetara...Ostale rijeke u RS su ispod kote redovne odbrane od poplava, pokazuju...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.