Izvor: Blic, 30.Maj.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U poplavama u Teksasu stradalo šest osoba

U poplavama u američkoj državi Teksas stradalo je šestoro ljudi, a dve osobe se još vode kao nestale, saopštile su lokalne vlasti.

Three people still missing after fatal floods in Texas and Kansas https://t.co/4hOlqJUmIs

Dva tela su nađena u nedelju u okruzima Trevis i Kendal. Četiri osobe su stradale u okrugu Vašington, između Hjustona i Ostina, gde je u četvrtak i petak palo više od 40 centimetara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kiše.

Six dead after record-setting floods in Texas, Kansas via /r/climate https://t.co/N7OlrGFHct #climate #conservatio… pic.twitter.com/kIdwKskHju

U centralnom delu države Kanzas nestao je 11-godišnji dečak kada ga je u petak veče odneo nabujali potok u Vičiti.

At least 6 dead, 2 missing after floods in Texas, Kansas https://t.co/A2njSq3oGi pic.twitter.com/b4X4Ny5wE3

U gradu Bandera, gde je tokom noći palo oko 25 centimetara kiše, spaseno je devetoro ljudi.

Obilne padavine su tokom vikenda izazvale velike poplave u delovima SAD, a na jugoistoku Teksasa bilo je i više evakuacija, uključujući dva zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U poplavama u Teksasu stradalo šest osoba

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2016

HJUSTON - U poplavama u američkoj državi Teksas stradalo je šestoro ljudi, a dvije osobe se još vode kao nestale, saopštile su lokalne vlasti...Dva tijela su nađena u nedjelju u okruzima Trevis i Kendal. Četiri osobe su stradale u okrugu Vašington, između Hjustona i Ostina, gdje je u četvrtak...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.