STIZU NOVE KATASTROFALNE POPLAVE U Srbiji KISA OLUJNI VETROVI I GRAD. Evo kada cemo PONOVO VIDETI SUNCE

Izvor: medio.rs, 27.Maj.2015, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIZU NOVE KATASTROFALNE POPLAVE U Srbiji KISA OLUJNI VETROVI I GRAD. Evo kada cemo PONOVO VIDETI SUNCE

U Srbiji će vreme danas biti mestimično kišovito, ponegde uz jaku kišu, jak vetar i grad, upozorio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Očekuje se slab do umeren zapadni i jugozapadni, a tokom noći na severu i zapadu pojačan severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od osam do 13 stepeni, a najviša dnevna od 17 do 21 stepen.

SRBIJI OPET PRETE POPLAVE: Moguće izlivanje 15 reka do kraja nedelje zbog JAKIH >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << KIŠA. Evo gde će biti najkritičnije!

I u Beogradu će vreme biti pretežno oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Duvaće slab do umeren zapadni, u toku noći pojačan severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 13, najviša dnevna oko 18 stepeni.

U Srbiji će u sredu biti oblačno s kišom, sveže i vetrovito. U četvrtak se očekuje postepeno razvedravanje. Temperatura će biti spod prosečnih vrednosti. Od petka će vreme biti pretežno sunčano i toplije.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.