Porast vodostaja u Banatu

Izvor: Studio B, 24.Okt.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porast vodostaja u Banatu

Do nedelje 26. oktobra vodostaji u Banatu će biti u većem porastu i kretaće se između granica redovne i vanredne odbrane od poplava, upozorio je Republički hidrometeorloški zavod.

Na Mlavi, Peku i Timoku vodostaji će, do sutra biti u umerenom porastu i kretaće se ispod upozoravajućih nivoa, naveo je danas RHMZ u upozorenju na svom sajtu.

Dodaje se da će na Kolubari, Ubu, Ljigu, Tamnavi, Južnoj i Zapadnoj Moravi, Đetinji, Skrapežu, Moravici i Bjelici >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << tokom dana vodostaji biti u manjem porastu i kretaće se ispod upozoravajućih nivoa.

Od sutra, do utorka 28. oktobra ujutro mraz

Od sutra ujutro do utorka 28. oktobra prognozirani su jutarnji mrazevi sa temperaturama i do minus 5 stepeni Celzijusovih

Republički hidrometeorloski zavod upozorio je da se od sutra do utorka 28. oktobra na većem delu teritorije Srbije očekuju mrazevi na 2 metra visine sa intenzitetima do -3 stepena Celzijusovih.

U prizemnom sloju vazduha očekuju se mrazevi umerenog intenziteta oko - 5 stepena CElyijusovih, naveo je RHMZ u upozorenju na svom sajtu.

 
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.