POPLAVE NA DONU Vodena struja povukla devojčicu ispod parkiranog automobila gde se udavila

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POPLAVE NA DONU Vodena struja povukla devojčicu ispod parkiranog automobila gde se udavila

Jedna devojčica od 14 godina je stradala, a najmanje četiri osobe su povređene u poplavama izazvanim obilnim kišama u južnom ruskom gradu Rostovu na Donu, izjavila je danas portparolka lokalnog Ministarstva unutrašnjih poslova regiona Rostova Natalija Ustimenko.

- Devojčicu je vodena struja povukla ispod parkiranog automobila. Ljudi su pokušali da joj pomognu, ali bezuspešno i ona se udavila - kazala je Ustimenkova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u izjavi za TAS S.

Zamenik gradonačelnika Rostova na Donu Vladimir Arcibašev kazao je da je 60 zgrada poplavljeno i da je u toku procena materijalne štete.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rostov: Stradala tinejdžerka, četiri osobe povređene

Izvor: Press, 01.Jul.2016

Jedna devojčica od 14 godina je stradala, a najmanje četiri osobe su povredjene u poplavama izazvanim obilnim kišama u južnom ruskom gradu Rostovu na Donu, izjavila je danas portparolka lokalnog Ministarstva unutrašnjih poslova regiona Rostova Natalija Ustimenko. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.