NEVREME U SAD Tri osobe nastradale u Oklahomi i Teksasu

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME U SAD Tri osobe nastradale u Oklahomi i Teksasu

Tri osobe izgubile su živote u nevremenu praćenom olujnom kišom koje je pogodilo južne američke države Oklahomu i Teksas.

Usled poplava koje su usledile nakon obilnih kiša, dve osobe su nastradale u Oklahomi, a jedna u mestu San Markos, u Teksasu.

U delovima Teksasa palo je 25 centimetara kiše u periodu od 24 časa, a kiša je najavljena i za naredni period.

U centralnom Teksasu uništeno je više stotina kuća, javlja BBC.

Upozorenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i alarmi izdati su na području od Kolorada do Arkanzasa, Luizijane, Misurija i istočnog Kanzasa.

Najviše se izlila reka Blanko u Teksasu.

U jednom trenutku reka je dostigla vodostaj od 13 metara, što je devet metara više od proseka i dva metra više u odnosu na rekord iz 1929. godine.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEVREME U SAD Tri osobe nastradale u Oklahomi i Teksasu, počinju evakuacije

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Tri osobe izgubile su živote u nevremenu praćenom olujnom kišom koje je pogodilo južne američke države Oklahomu i Teksas...Usled poplava koje su usledile nakon obilnih kiša, dve osobe su nastradale u Oklahomi, a jedna u mestu San Markos, u Teksasu...Be careful #SMTX RT @impickinuoff: @KVUE the...

Nastavak na Blic...

Troje mrtvih u olujama u SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2015

Tri osobe su poginule tokom vikenda u olujama koje su u SAD od Meksičkog zaliva do Velikih jezera donele rekordne padavine zbog kojih je najmanje 2.000 Teksašana napustilo domove...Dve osobe su poginule u Oklahomi, a jedna se udavalia u Teksasu, u poplavljenoj oblasti uz reku Blanko čiji je vodostaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NEVREME U SAD Vetar čupa drveće, automobili pod vodom, najmanje troje mrtvih

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Najmanje tri osobe izgubile su živote u nevremenu praćenom olujnom kišom koje je pogodilo južne američke države Oklahomu i Teksas...Usled poplava koje su usledile nakon obilnih kiša, dve osobe su nastradale u Oklahomi, a jedna u mestu San Markos, u Teksasu...Teksas su zahvatili tornado, kiša,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.