Gornji Milanovac: Pomoć Fondacije Ana i Vlade Divac za poplavljene

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gornji Milanovac: Pomoć Fondacije Ana i Vlade Divac za poplavljene

Sredstvima Fondacije Ana i Vlade Divac biće obnovljeno pet stambenih objekata stradalih u poplavama sa teritorije Opštine Gornji Milanovac i to tako što će pet izabranih domaćinstva dobiti građevinski materijal u vrednosti od 4.500 evra po porodici.

Predsednik Opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković potpisao je Memorandum o saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac na realizaciji akcije pomoći porodicama sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tog područja čija su domaćinstva stradala u poplavama, a koja se mogu obnoviti, u okviru projekta pod nazivom "Da svi pomognemo poplavljena područja".

Saradnjom Fondacije Ana i Vlade Divac i ove lokalne samouprave biće obnovljeno pet stambenih objekata sa teritorije opštine i to tako što će pet izabranih domaćinstva dobiti građevinski materijal u vrednosti od 4.500 evra po porodici.

Potrebna sredstva u ukupnom iznosu od 22.500 evra donirala je Fondaciji firma Wiener Stadische. Izbor porodica izvršiće komisija sačinjena od predstavnika Fondacije i Opštine Gornji Milanovac, a prema pravilima Fondacije.

Fondacija se pridržava i isključivo sledi moto po kome aktivno radi na širenju svesti kroz prikazivanje važnosti učešća svih aktera u društvenim promenama i dobrotvornim aktivnostima, čvrstvo verujući da je svaki doprinos važan i da se samo zajednički može promeniti stvarnost u Srbiji.

U tom cilju se sprovodi i ova akcija koja je samo jedna od mnogobrojnih koju organizuje fondacija Ana i Vlade Divac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gornji Milanovac: Fondacija „Divac“ za poplavljene

Izvor: Šumadija Press, 30.Avg.2014, 12:44

Sredstvima Fondacije „Ana i Vlade Divac“ biće obnovljeno pet stambenih objekata stradalih u poplavama sa teritorije Opštine Gornji Milanovac.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.