Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arizona: Četvoro stradalo u poplavama u nacionalnom parku

Najmanje četiri osobe su stradale, a desetak se vodi kao nestalo nakon iznenadnih poplava u oblasti za kupanje u nacionalnom parku u američkoj saveznoj državi Arizona, saopštio je lokalni zvaničnik Ron Satelmajer.

BREAKING: At least 4 killed, 6 missing after flash flood tears through swimming hole near Payson, Arizona - KPHO pic.twitter.com/gKLyxPHPo2

Prema njegovim rečima, više od 100 osoba nalazilo se u toj oblasti u subotu popodne kada je snažna oluja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pogodila obližnju regiju.

Kako objašnjava AP, oluja je pogodila oblast oko 12 kilometara uzvodno uz potok Elison, koji je ubrzo poplavio uzani kanjon gde su plivači pokušavali da se rashlade toplog letnjeg dana.

Tela tri osobe su pronađena u subotu, a još jedno telo pronađeno je juče.

Među stradalima je najmanje jedno dete.

Četiri osobe su spasene helikopterom u subotu, a za desetak se još traga.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Devetoro mrtvih u iznenadnim poplavama u nacionalnom parku

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2017

Devet osoba je stradalo, a za jednom se još traga nakon iznenadnih poplava u oblasti za kupanje u nacionalnom parku u američkoj saveznoj državi Arizona...Među stradalima je i šestoro dece uzrasta od dve do 13 godina, dok najstarija žrtva imma oko 60 godina...Više od 100 osoba nalazilo se u toj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.