Sejdiu i Tači gosti britanske vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sejdiu i Tači gosti britanske vlade

PRIŠTINA - Predsednik Kosova Fatmir Sejdiu i premijer Hašim Tači boraviće od danas do 21. novembra u poseti Britaniji kao gosti britanske vlade, saopštila je danas britanska ambasada u Prištini.

Tokom posete kosovski zvaničnici sastaće se sa britanskim premijerom Gordnom Braunom i ministrom spoljnih poslova Dejvidom Milibandom.

"Ovom posetom se podvlači podrška Britanije Kosovu i njegovoj evropskoj budućnost", navodi se u saopštenju ambasade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predsednik Sejdiu će takođe tokom posete održati predavanje na ekonomskom fakultetu London Skul of ikonomiks na temu "Bitna uloga koju Kosovo može da odigra u (obezbeđivanju) mira i bezbednosti u regionu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Akreditovan ambasador Irske u Prištini

Izvor: Kurir, 18.Nov.2008, 18:37

PRIŠTINA, 18. novembra 2008. (Beta) - Predsednik Kosova Fatmir Sejdiu primio je danas akreditivna pisma ambasadora Irske Martina Grina. Grin je i ambasador Irske u Mađarskoj. Predsednik Sejdiu je zajedno sa premijerom Hašimom Tačijem zahvalio ambasadoru na podršci koju je Irska dala i daje Kosovu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.