Vodimo vas na koncert Vampira

Izvor: Blic, 11.Feb.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na koncert Vampira

Kultna beogradska grupa “Vampiri“ održaće koncert 14. februara, a mi vam poklanjamo karte.

"Vampiri" su osnovani 1990. godine i izdali su ukupno pet albuma od kojih je poslednji, “Monkey Food”, izašao 1997. Kultni status stekli su već 1992. godine, nakon što su uradili muziku za čuveni film Srđana Dragojevića “Mi nismo anđeli” .

Ovog puta, sviraju u Bitefartcafe. Ovo će biti jedinstvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prilika da se svevremeni hitovi ovog sastava čuju u intimnom klupskom ambijentu, a mi vam poklanjamo 5x2 karte. Pošaljite nam do 17 sati mejl na poklanjamo@rigier.rs

Poslednja velika grupa stare Jugoslavije, kako kritičari vole da nazivaju čuveni beogradski bend, će podsetiti publiku na romantične trenutke njihanja na podijumu za igru uz "Pokloniću joj nebo" i naterati da istroše cipele za ples uz "Rama Lama Ding Dong" i druge poznate hitove.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.