Poklanjamo ulaznice za Green Love festival u Spensu

Izvor: 24sata, 17.Okt.2014, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklanjamo ulaznice za "Green Love festival" u Spensu

Redakcija "24 sata" deli dva puta po dve ulaznice za večerašnju žurku "Green Love festival" koji će biti održan u velikoj sali Spensa.

Dvoje najbržih koji danas do podne pošalju mejl na nagradnaigra24sata@gmail.com dobiće dva puta po dve ulaznice.

Večeras ćete čuti set Marka Nastića koji je pripremljen specijalno za ovu priliku, kao i talentovanog Vladimira Aćića koji je pre deset godina ušao u istoriju najboljih domaćih didžejeva.

Pored njih, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << nastupiće i ponos domaće elektronske scene, Lea Dobričić koja je pobedom na takmičenju na Ibici postala rezident najpoznatijih svetskih klubova, kao i Matthew Hoag i Noise destruction, novosadski pioniri tehno zvuka.

Ulaznice su dostupne na prodajnim mestima Gigs Tix-a, kao i putem sajta www.gigstix.com po ceni od 690 dinara u pretprodaji i 990 dinara na dan festivala.
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.