POKLANJAMO knjigu “Snovi u plavom”

Izvor: Prva.rs, 27.Okt.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu “Snovi u plavom”

Njen dodir niko nije osetio već tri godine. Ne vezuje se za klijente dok skida odeću, stoji pred kamerom i glumi dok oni troše sate i hiljade dolara da bi posmatrali njeno nago telo. Šta zatraže, to i dobiju. Njihove tajne strogo čuva, a suma na njenom bankovnom računu raste vrtoglavom brzinom. Sve što im govori čista je laž. Vest o nestanku devojčice Eni uzburkala je javnost, ali i Dijanin svakodnevni život. Otmica podseća na fantazije jednog od njenih klijenata. Ubeđena da je odgovoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za zločin, najzad je spremna da se suoči sa tamnom stranom stvarnosti.
On misli da sam slaba. Misli da me može potčiniti. Ubiti me, kao i sve one devojke pre mene. Nema pojma da moja sitna građa i nežno lice kriju zlo ravno njegovom.
Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu poklon@prva.rs
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mailove možete slati do 28.10. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka 31. oktobra u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Čačak, Roda centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.