POKLANJAMO knjigu “Fric”

Izvor: Prva.rs, 24.Nov.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO knjigu “Fric”

Uostalom, jedino pouzdano što znamo o ljubavi jeste da je ona u veoma bliskoj vezi sa smrću. U svom do sada najbolje napisanom književnom delu, Sanja Domazet, čiji je već prvi roman bio u najzužem izboru za NIN-ovu nagradu, ispričala je tajanstvenu priču od koje nema leka. Glavna junakinja, nakon smrti svoga polubrata, odlazi u primorski gradić u kom je živeo. Nije ni slutila da će tu tek početi njena avantura upoznavanja polubrata, koga za života nije znala. Sreće ljude, njegove prijatelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << otkriva misteriozne stvari iz njegove prošlosti, a sledeći jedno njegovo pismo, koje je pronašla u kući, kreće put Aleksandrije, Pariza...

Svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja pošaljite na e-mail adresu poklon@prva.rs
Prvih pet posetilaca koji se prvi prijave na ovu e-mail adresu dobiće po jednu knjigu. Mailove možete slati do 25.11. do 12h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika i kontaktirati ih mailom.
VAŽNO: Knjigu možete da preuzmete od petka 28. novembra u Vulkanovoj knjižari u vašem gradu ili gradu u blizini vašeg mesta stanovanja (pogledajte spisak knjižara).

Knjižare Vulkan:
Beograd, CS Ušće, 2. sprat
Novi Sad, Zmaj Jovina 24
Kragujevac, TC Plaza
Niš, Roda centar
Pančevo, Aviv park
Šabac, Capitol centar
Čačak, Roda centar
Užice, Dimitrija Tucovića 155
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.