Van Gal: Penzija najveroavtnija, odbio sam dosta ponuda

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Penzija najveroavtnija, odbio sam dosta ponuda

Nekadašnju šef stručnog štaba Bajerna Luis van Gal želi da završi svoju trenersku karijeru.

"Isprva sam mislio da mi je samo potreban odmor, ali sada ne mislim da ću se vratiti", rekao je ovaj 65-godišnjak holandskom listu "De Telegraaf".

Privatni problemi su učinili da još jednom razmisli o svemu, objašnjava ovaj Holanđanin. Sa nemačkim prvoligašem, čiji je trener bio dve godine, osvojio je Kup 2010.

Pre toga, bio je tener Ajaksa iz Amsterdama >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Barselone, kao i trener reprezentacije svoje domovine - Holandije.

Nakon što je u maju 2016. otišao iz Mančester Junajteda, dobio je nekoliko ponuda iz arapskih zemalja.

"Mogao sam da odem tamo, ali sam ipak ostao ovde", rekao je van Gal koji je na svetskom prvenstvu u fudbalu 2014, reprezentaciju Holandije odveo do bronze.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.