Uhapšena zbog ubistva majke i bake satarom je unuka Ciganovića iz Boljeg života

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog ubistva majke i bake satarom je unuka Ciganovića iz "Boljeg života"

Teodora Viktorović (38) provoosumnjičen za ubistvo majke Ljiljane (61) i Ivanke Đukić (90), unuka je glumca Mihajla Viktorovića, poznatog po ulozi Đoke Ciganovića u seriji "Bolji život".

Osim Teodorinog dede Mihajla i ubijena majka Ljiljana bila je dugogodišnji radnik televizijskog studija "Košutnjak".

Prema rečima komšija, ubijenu Ljiljanu Đukić uglavnom su viđali u obližnjem parku u šetnji sa psom. Prema njihovim rečima, Ljiljana je bila jedini pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oslonac ove porodice. Iako je odnedavno bila penzionerka, njena penzija hranila je sve ukućane, s obzirom da ni Teodora ni Borislav nisu radili.

- Radila je kao producent u televizijskom studiju „Košutnjak”, a nedavno se penzionisala. Uzimala je kredite, stalno je brinula da li će moći finansijski da izdrži. Njenu ćerku i zeta nisam poznavala, ali znam da se još Teodorin pokojni otac žalio na njene probleme sa drogom, još dok je bila tinejdžerka - priča jedna od komšinica.

Ljiljana i Ivanka Đukić pronađene su juče mrtve u stanu u Mileševskoj ulici. Zbog zločina, uhapšena je Teodora Viktorović, ali je priveden i njen nevenčani suprug Borislav Stamenkov.

Oni će biti saslušani sutra pred tužiocem.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sećate se Ciganovića? Njegova unuka uhapšena zbog ubistva majke i bake

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2015

Teodora Viktorović (38) provoosumnjičena za ubistvo majke Ljiljane (61) i bake Ivanke Đukić (90), unuka je glumca Mihajla Viktorovića, poznatog po ulozi Đoke Ciganovića u seriji "Bolji život"...Osim Teodorinog pokojnog dede Mihajla i ubijena majka Ljiljana bila je dugogodišnji radnik televizijskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.