Stiven Kreb nasleđuje Kamerona?

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2016, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Kreb nasleđuje Kamerona?

Britanski ministar za rad i penzije Stiven Kreb razmatra opciju da se kandiduje za naslednika Dejvida Kamerona na funkciji premijera Velike Britanije, objavio je Skaj njuz.

Britanska televizija je javila da će Kreb i državni sekretar za preduzetništvo Sadžid Džavid, koji su bili za ostanak Britanije u EU, ispitati raspoloženje među poslanicima Konzervativne partije u parlamentu o njihovoj zajedničkoj kandidaturi, pri čemu bi Džavid trebalo da postane ministar finansija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Rojters podseća da je bivši gradonačelnik Londona Boris Džonson, koji je uspešno vodio kampanju za izlazak zemlje iz EU, trenutno favorit da nasledi Kamerona.

Autor: agencije
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.