Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rivaldo se prerušio i zaigrao s amaterima (VIDEO)

Već je postalo uobičajeno da se neki vrhunski sportista, aktivni ili u penziji, preruši, a potom zaigra sa "običnim" ljudima na ulici.

Posljednja takva priča stiže nam iz Španije, tačnije iz Barselone, gdje je Rivaldo prerušen zaigrao fudbal sa navijačima katalonskog giganta.

Pogledajte kako se snašao “Roberto Da Silva”:



(Hotsport.rs)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Legenda Barse se prerušila i zaigrala sa navijačima, njihova reakcija kada je skinuo masku će vas oduševiti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jan.2017, 11:19

Čuveni brazilski fudbaler Rivaldo zaigrao je na utakmici navijača katalonskog giganta, i to pod dobro pripremljenom maskom...U režiji kluba, pod pseudonimom Roberto da Silva, slavni Brazilac je pokazao magiju fanovima, proglašen je i za igrača utakmice, a toliko je dobro urađena maska da ga niko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.