Od starice, uz pretnju smrću, oteo penziju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od starice, uz pretnju smrću, oteo penziju

Staricu Dobrilu Jeftić (73) iz naselja Todorevac, kod Ljiga, napao je maskirani razbojnik, uzeo joj deo penzije i pretio da će je ubiti, a kako je danas ispričala Tanjugu, nije imao pomagača.

"To se desilo pre nekoliko dana, oko četiri sata ujutru. U moju kuću je upao maskirani muškarac koji je prethodno razvalio vrata. Držao me za usta, nisam mogla da govorim i pokušao je da me zadavi", rekla je Jeftić i dodala da nije imao pomagača, ali da je znao da je "tog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dana bila penzija".

Prema njenim rečima, govorio joj je da mu kaže gde je novac ili će je u protivnom ubiti.

Potom je, dodala je, našao ispod jastuka osam hiljada dinara i pobegao, a ona se tek posle pola sata usudila da ustane i upali svetlo.

"Ovde stanujem više od dvadeset godina i nisam mogla da verujem da će me ovakva nesreća snaći. Sada strahujem svake večeri i plašim se da isključim svetlo", ispričala je starica.

Inače, Jeftićeva živi sama od skromne penzije koja iznosi 12.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Maskirani razbojnik napao staricu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2015

LJIG - Staricu Dobrilu Jeftić (73) iz naselja Todorevac, kod Ljiga, napao je maskirani razbojnik, uzeo joj deo penzije i prijetio da će je ubiti, a kako je danas ispričala Tanjugu, nije imao pomagača.."To se desilo pre nekoliko dana, oko četiri sata ujutru. U moju kuću je upao maskirani muškarac...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.