Zepter festival zdravlja 4. i 5. novembra

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zepter festival zdravlja" 4. i 5. novembra

Prvi "Zepter Festival Zdravlja" pod sloganom "Novosadski je biti zdrav!"održaće se u zgradi "Zepter International" u Grčkoškolskoj 2, 4. i 5.novembra.

Svrha manifestacije je da se građanima približi što više informacija u vezi sa zdravljem, sa naglaskom na prevenciju bolesti. Biće organizovana predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti medicine, rekreacije, sporta, zdravstvene i kozmetičke nege, zdrave ishrane, zdravstvenog turizma i alternativne medicine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
U okviru manifestacije, građani će moći besplatno da prekontrolišu nivo krvnog pritiska, nivo šećera u krvi, a omogućena je i besplatna kontrola vida i sluha.

Ponuda organizacija iz oblasti zdravstva, farmacije, kao i rekreacije, zdravstvene nege, turizma i zdrave hrane, svih onih čiji cilj je promovisanje zdravih životnih navika, biće izložena na preko 30 štandova. Izlagački deo će biti otvoren 4.i 5.novembra od 10h.

Organizovan je niz stručnih konferencija i akreditovanih predavanja za zdravstvene radnike.

Za najmlađe je tu dečiji kutak, gde će pored učenja o zdravlju kroz crtanje i igru biti organizovana i Bolnica za medvediće, u saradnji sa studentima medicine. U Bolnici za medvediće mališani donose svoje igračke na preglede i kroz igru razbijaju strah od belih mantila.

Festival je podržan od strane niza republičkih, pokrajinskih i gradskih zdravstvenih ustanova i organizacija "Zepter Festival Zdravlja" organizuje "Dental Media", u saradnji sa "Festivalom Zdravlja" iz Beograda i Hipokrat joga studiom.

 Ulaz na festival je besplatan.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.