Zelenilo prekrečilo grafite Treće Srbije i poslalo joj račun

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zelenilo" prekrečilo grafite Treće Srbije i poslalo joj račun

"Antigrafit jedinica" sa osam lokacija u gradu uklonila je grafite političke stranke Treća Srbija.

U pitanju su lokacije u ulicama Branka Bajića, Novosadskog sajma, Gundulićevoj, Rumenačkoj, na uglu Krilove i Narodnog fronta, Bulevaru Evrope, Bulevaru Jaše Tomića i na Mišeluku.

"Ukupan iznos koji je 18. februara fakturisan "Trećoj Srbiji" iznosi 135.601,66 dinara, a iskreno se nadamo da će ta politička stranka ispoštovati valutu plaćanja od 30 dana. Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ne bude tako bićemo prinuđeni da naplatu izvršimo prinudnim putem", anvode iz "Gradskog zelenila", čiji radnici čine "Antigrafit jedinicu".

"Zelenilo" dalje ističe da će ubuduće svaka stranka čije natpise njihovi radnici budu morali da uklanjaju sama morati da snosi troškove. "Gradsko zelenilo" još jednom apeluje na sve političke stranke i organizacije da same uklone grafite.

Krečenje ovigh grafita je urađeno na inicijativu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.