Zatvaranje autoputa Novi Sad - Beograda

Izvor: S media, 03.Sep.2010, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvaranje autoputa Novi Sad - Beograda

Autoput od Novog Sada do Beograda biće potpuno zatvoren za saobraćaj svakog dana u periodu od 6. do 9. septembra, u terminima od 9 do 10 časova i od 12 do 13 časova, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, najavljeno je iz "Puteva Srbije".

Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje korišćenje alternativnih pravaca: petlje "Novi Sad" i "Kovin" ka Beogradu, petlju "Beška" ka Novom Sadu, put Beograd - Ruma - Novi Sad odnosno magistralni put od Beograda do Novog Sada.

Radovi će se izvoditi uz podršku patrola saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBUSTAVA SAOBRAĆAJA KOD BEŠKE

Izvor: Kurir, 03.Sep.2010

BEOGRAD - Zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, na deonici autoputa E 75 Novi Sad-Beograd saobraćaj će biti potpuno obustavljen od ponedeljka do četvrtka u nekoliko termina na po sat vremena...Iz JP "Putevi Srbije" je saopšteno da će od ponedeljka, 6. septembra, do četvrtka, 9. septembra,...

Nastavak na Kurir...

Od ponedeljka do srede zatvoren autoput Novi Sad-Beograd

Izvor: Blic, 03.Sep.2010

Autoput od Novog Sada do Beograda biće potpuno zatvoren za saobraćaj svakog dana u periodu od 6. do 9. septembra, u terminima od 9 do 10 časova i od 12 do 13 časova, zbog radova na mostu preko Dunava kod Beške, najavljeno je iz "Puteva Srbije". ..Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje korišćenje...

Nastavak na Blic...

Novo zatvaranje mosta kod Beške

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2010

Autoput od Novog Sada do Beograda biće povremeno zatvaran za saobraćaj od 6. do 9. septembra, zbog radova na mostu kod Beške, najavljeno je iz "Puteva Srbije".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.