Zagorčić: Igrali smo odlično, nastavak u nedelju

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorčić: Igrali smo odlično, nastavak u nedelju

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da su njegovi momci igrali odlično, ali da su pred njima novi izazovi.

"Čeka nas revanš i imamo samo pet minuta da se radujemo. Mislim da, sa ovakvim načinom igre, neemo imati problem ni u revanšu, a ni u prvenstvu", rekao je Zagorčić pred naredni duel protiv ekipe Javora koji se igra u nedelju.

Kako je naveo, njegov time je projektovan da uvek cilja na gol više i pobedu.

"Nekad nam se to ne ostvari, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ubeđen sam da ćemo nastaviti da igramo na ovaj način", rekao je Zagorčić nakon ubedljive pobede Vojvodine protiv Sampdorije od 0:4.

Ni vezista Vojvodine Aleksandar Stanisavljević nije krio emocije.

"Osećaj je fenomenalan. Pokazali smo veliko srce i ovo je tek prvo poluvreme. Pokazali smo da imamo odlučnu ekipu", rekao je Stanisavljević, koji očekuje nastavak ove dobre serije i u Superligi.

Detaljan izveštaj sa večerašnje utakmice pročitajte ovde.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.