Zabranjeno nositi velike torbe na plaže u Kanu

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno nositi velike torbe na plaže u Kanu

Vlasti francuskog grada Kana zabranile su građanima i turistima da na lokalne plaže donose velike torbe, a ta mera je uvedena iz bezbednosnih razloga.

Gradonačelnik Kana David Lisnar izjavio je da nova mera omogućava da se spreči nošenje torbi koje bi mogle da sadrže eksploziv ili oružje i omogućava policiji da interveniše na pragmatičan način.

Lisnar je rekao da će zabrana unošenja velikih ranaca, kofera i drugih velikih torbi važiti najmanje do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oktobra.

Ta mera je uvedena dve nedelje nakon što je Tunišanin Mohamed Bulel kamionom pokosio i ubio 84 osobe na šetalištu u Nici, 33 kilometra od Kana, i dva dana nakon što su dvojica napadača u crkvi u Normandiji ubila sveštenika.

Autor: Tanjug/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.